En tidsresa från 1635

Om oss på Levar Hotell

Erik, Erica och vår personal välkomnar både nya och återkommande gäster till vår restaurang och vårt charmiga lilla hotell, Levar Hotell. Med anor sedan 1635 är vårt hotell en historisk pärla (läs mer under ”Historik”). För oss som Levarbor blev det en dröm som gick i uppfyllelse när vi förvärvade hotellet i maj 2013. Sedan dess har vi genomgått en spännande resa och lärt oss mycket om att driva Levar Hotell. Vi strävar kontinuerligt efter förbättringar för både vår personal och våra gäster. Vi har nyligen renoverat vårt restaurangkök och flera av rummen har fått en uppfräschning sedan övertagandet. Under sommaren 2014 skapade vi också en härlig uteservering och en mysig källarpub under matsalen.

Vårt främsta mål är att varje dag kunna erbjuda våra gäster enastående service, vänligt bemötande och välsmakande hemlagad mat i en unik atmosfär. Oavsett om det handlar om en enkel middag eller en festlig måltid, strävar vi efter att överträffa förväntningarna hos våra gäster.

Vår populära à la carte-meny har blivit omtyckt, och vi rekommenderar att du bokar bord i förväg för ditt besök. Detta hjälper oss att ge bästa möjliga service. För sällskap större än 6 personer ber vi även att du förbeställer maten så att vi kan undvika långa väntetider, eftersom all mat tillagas från grunden. På vår à la carte-meny kan du alltid välja lokala råvaror. Vi samarbetar med fjällvilt som levererar renkött från Västerbottensfjällen samt lokala slakterier som förser oss med fläsk- och nötkött från norrländska bönder. Levar Hotell har en lång tradition av att vara en plats för att fira minnesvärda tillfällen och bröllop. Vår festvåning på övervåningen har plats för upp till 90 gäster. Kontakta oss för prisuppgifter vid större festligheter – ni kommer inte att ångra er!

Numera serverar vi inte längre dagens lunch, men vi har möjlighet att arrangera förbokade luncher för större sällskap. Kontakta oss för en offert.

Våra rum erbjuder prisvärt boende i en unik miljö, där varje rum har sin egen särprägel. Vi arbetar kontinuerligt med att förnya och förbättra rummen för att skapa en tidsresa även på boendesidan.

Varmt välkomna! Erik, Erica och personalen på Levar Hotell